Літо - чудова нагода дістати улюблені босоніжки або купити нові, вигуляти плаття, давно чекала свого часу. У 2021 року мода на взуття в черговий раз змінилася, тому слід уважно вибирати нову пару, щоб не відставати від трендів.

Танкетка і плетіння: циклічність моди

Які босоніжки і туфлі ідеально впишуться в ваш образ цього літа.

  1. Еспадрільі на високій танкетці, виконаної в техніці плетіння. Це взуття увійшла в гардероби модниць ще минулого літа, але тепер їх видозмінили шляхом додавання природних елементів.
  2. Мюлі всіх видів і кольорів. М'яка шкіра, замша, тканина, невеликий каблук або плоский хід - в моді абсолютно всі, вибирайте найбільш зручні для вас.
  3. Туфлі і босоніжки з плетінням. Легке мереживо, в'язка і перфорація тепер не тільки в одязі, а й взуття.
  4. Босоніжки з ремінцями. Чим більше відкрита модель і з великою кількістю лямок, тим краще. Вибирайте варіанти в приглушених базових кольорах і розбавляйте їх яскравими сукнями.

Шльопанці і сандалі: тренд на грубу взуття

Недбалість - це нова елегантність. Дуже грубі сандалі, що нагадують ортопедичні, в поєднанні з ніжними воздунимі сукнями створюють ляльковий образ.

Шльопанці, схожі на чоловічі, відмінно доповнять аутфіт з шортами і футболкою або легкої сорочкою з коротким рукавом з натуральних тканин. Якщо погода не радує високими показниками температури, можна замінити шльопанці легкими черевиками з грубої підошвою, Лофери або класичними діловими дербі.

Також вже стали класичними базові білі кеди і кросівки відмінно підійдуть для активного літа в місті. Якісний крій і натуральні матеріали дозволять шкірі дихати, не створюючи дискомфорт навіть в особливо спекотні дні. У такому взутті зручно не тільки займатися спортом, але і гуляти по місту.