Вибір літнього взуття для чоловіка - непросте питання, тому що потрібно врахувати кілька факторів. Погодні умови, матеріал вироби, дизайн - кожен з цих моментів грає вирішальну роль при покупці.

Правила вибору літнього взуття

Основний критерій вибору взуття на літо - нога повинна дихати. Незважаючи на різноманітність моделей, багато з них виконані і щільних матеріалів, що створюють парниковий ефект при носінні. У підсумку в кінці дня ви ризикуєте отримати мозолі і невеликі травми.

При цьому зовсім необов'язково скуповувати сандалі і шльопанці: відкрита взуття не завжди найзручніший варіант, і є високий ризик виглядати старомодно. Сандалії можна носити тільки на голу ногу, але це може доставити дискомфорт, натирати сухожилля і пальці.

Якою б не була погода, хочеться легкості, приємних м'яких матеріалів на ногах. Взуття з натуральних тканин дозволяє здійснювати тривалі прогулянки без дискомфорту і втоми.

Кращі моделі закритого взуття

Яку стильне взуття слід доглянути на літо.

  1. Легкі туфлі з натуральної шкіри або замші. Взуття світлих відтінків не буде завдавати дискомфорт, підійде не тільки для повсякденного носіння, але і для роботи.
  2. Мокасини і топсайдери. Стиль smart casual відмінно підійде для формальних заходів, а також впишеться в повсякденні образи, поєднуючись з однотонними шортами.
  3. Кеди і кросівки для довгих прогулянок. При виборі спортивного взуття в першу чергу слід звернути увагу на матеріал. Кеди краще вибрати з текстилю, а не шкіри, щоб створити циркуляцію повітря. У кросівках обов'язково повинні бути дихаючі сітчасті вставки.

Літній сезон в Україні - три місяці, мають непередбачуваний клімат. Щоб не помилитися з погодою, важливо зуміти знайти ідеальну пару взуття, в якій буде не жарко в розпал дня і не холодно на вечірньому променаді.